Üye Olmanın Avantajları

RİZE MASTERLER VE VETERANLAR, hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı, tarihe ve topluma mal olmuş yerli ve evrensel değerlerin korunup, gözetildiği; bölgesinde etkin, TÜRKİYE için yola çıkan hassasiyet sahibi insanlarının, 6 Mayıs 2021 Rize ‘de kurdukları bir “ Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü ”dür.

Kişilerin ve kurumların, ülkemizin ve toplumumuzun, bölgemizin ve dünyanın sporsal, sosyal ve kültürel, siyasal ve ekonomik, bilimsel ve teknolojik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan bir “GELİŞİM – İŞ BİRLİĞİ – GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU”dur.

Eğitim Çalışmaları ve Sosyal Faaliyetler: RİZE MASTERLER VE VETERANLAR, üyelerine ve istihdam ettikleri personele yönelik eğitim seminerleri düzenler. Seminerlerin yeri, kulüp merkezi veya kulüp dışında bir toplantı salonu olabilir. Bu seminerler, tüm üyelerin katılımına açıktır. Seminerler üyelere dijital olarak duyurulur. Bunun yanında, talep eden üyelerin işletmelerine yönelik özel seminerler de organize edilebilir. Üyelere yönelik eğitim çalışmaları aşağıda yazılı kategorilerde düzenlenmektedir:

Kişisel Gelişim Programları: Her işin ve işletmenin ana sermayesi olan insan unsurunun kalitesini, dolaysıyla verimliliğini artırmaya yönelik eğitim faaliyetleri,
Kurumsal Gelişim Programları: Üyelerin iş yerlerini ve işletmelerini ıslah ederek, kurumsallaşma sürecini hızlandırmaya yönelik check-up uygulamaları. Teşhis ve tedavi süreçlerini içine alan eğitim ve danışmanlık hizmetleri,
Sosyal Gelişim Programları: Üyelerin, eş ve çocuklarının, çalışanlarının kaynaşmalarına vesile olacak ve “biz bilinci”nin gelişmesine katkıda bulunacak sosyal faaliyetler,
Mesleki Gelişim Eğitimleri: Üye çalışanlarının kendi iş alanları ile ilgili bilgi ve birikimlerini artırma, ufuklarını açma, yön ve yönelişlerini belirlemeye yönelik eğitim programları,
Ayrıca RİZE MASTERLER VE VETERANLAR üyelerine yönelik Tatil Haftası programları vs. faaliyetleri Yönetim Kurulunun kararına bağlı olarak düzenlenebilir. Programların yeri, tarihi ve iştirak şartları üyelere dijital olarak duyurulur.

ÜYE HAKLARI ve ÜYELERİN YARARLANABİLECEĞİ İMKÂNLAR ve FIRSATLAR
HAKLAR

Üye olma ve üyelikten çıkma hakkı;
Her birey özgür iradesiyle RİZE MASTERLER VE VETERANLAR ‘a üye olmak için müracaat edebilir ve gerekli yükümlülükleri (aidat borcu vs.) tamamladıktan sonra üyelikten ayrılma talebinde bulunabilir.

Komitelerde görev alma hakkı;
Başvuru aşamasını geçerek üye olan herkes RİZE MASTERLER VE VETERANLAR ‘ın bünyesinde yer alan komitelerde görev alma talebinde bulunabilir.

Seçme ve seçilme hakkı;
Komitelerde görev alan her üye, ilgili komiteleri ve kademelerinde bulunmak amacıyla aday gösterilme talebinde bulunabilir.

Faaliyetlere katılma hakkı;
Her üye, RİZE MASTERLER VE VETERANLAR tarafından yapılan tüm faaliyet ve organizasyonlara katılma hakkına sahiptir.

Bilgi ve destek alma hakkı;
Her üye sivil toplumun gerektirdiği bilgi ve desteği RİZE MASTERLER VE VETERANLAR tarafından alma talebinde bulunabilir.

Kulübün fiziki imkânlarından yararlanma hakkı;
Her üye, RİZE MASTERLER VE VETERANLAR ’a ait tüm fiziki imkânlardan yararlanma hakkına sahiptir.

İMKÂNLAR

İş adamlarının buluşma yeri, platform;
Sürekli aksiyon halinde olan ve bu bağlamda uluslararası birçok önemli organizasyon gerçekleştiren RİZE MASTERLER VE VETERANLAR, aynı zamanda ticari ağınızı genişletmenizi sağlar.

Birliktelik;
Aynı duygu ve düşünceye sahip insanlarla bir arada olmanızı sağlar.

Aynı dünya görüşündeki insanlarla bir arada olma;
Dava, ahlak ve medeniyet bilincindeki insanlarla bir arada olma.

Müşteri potansiyeli;
Yeni ve sağlam müşteriler bulmanızı kolaylaştırır. Her üye, herkes için birer müşteri potansiyelidir.

FIRSATLAR

Sosyal çevre oluşturma ve geliştirme;
RİZE MASTERLER VE VETERANLAR, ticari bir ağ oluşturma fırsatını sağlamanın yanında, sunduğu imkânlarla sosyal bir çevre oluşturmanıza da yardımcı olur.

Kişisel kariyer;
Başka kurum ve kuruluşlarda, kulübü temsilen görevler alabilirsiniz.

Ortak satın alma indirimlerinden faydalanma;
RİZE MASTERLER VE VETERANLAR, kendi alanlarında ülkenin önde gelen kurum, kuruluş ve şirketleriyle ortak satın alma anlaşmaları yaparak, üyelerine çok büyük indirim alma olanağı sağlar.

Bürokratik hızlılık;
RİZE MASTERLER VE VETERANLAR, hazırladığı raporlar ve düzenlediği organizasyonlar aracılığıyla, bürokrasiye doğrudan temas eder ve üyelerin sorunlarını ilgili kurum ve kişilere doğrudan iletir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir