Rize Ayak Tenisi Turnuvası’nda kuralar çekildi

Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bir ilke daha imza atarak, kulübün kuruluş tüzüğünde belirtmiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak maksadıyla düzenlemiş olduğu Rize Ayak Tenisi Turnuvası organizasyonun kura çekimlerini, Şenol Birol Spor Kompleksi idari binasında yaptı.

Grup usulü yapılacak olan turnuvaya 18 takım katılmıştır. A ve B grubu oyuncuları aktif olmayan sporculardan, C ve D grubu oyuncuları aktif olan sporcular dikkate alınıp, kura çekimleri yapılmıştır.

Rize Ayak Tenisi Turnuvası, 5 – 15 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Açılış maçı 5 Haziran 2022 Pazar günü Saat 19:00 ’da başlayacak olup,  15 Haziran 2022 Çarşamba günü “Süper Kupa” final maçı ile bitecektir.

Kuraya, Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah KALAFATOĞLU ve Selami KANTOĞLU, turnuvaya katılan takım temsilcilerinden Ahmet Mümin PAPAKER, Ozan PAPAKER, Kürşat TARAKÇI, Furkan KOPUZ, Ekrem DİL ve Bahremefe ÇELİK yer aldı.

Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah KALAFATOĞLU ve Selami KANTOĞLU, karnaval ve festival havasında gerçekleşecek olan Rize Ayak Tenisi Turnuvası etkinliğine katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Çekilen kura sonuçlarına göre grup dağılımları ise şöyle:

HAZİRAN 2022 AYAK TENİSİ TURNUVASI GRUPLAR