Şampiyon Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü oynadığı maçlarda hiç mağlubiyeti olmadan yoluna devam ediyor. Çocukluktan beri arkadaş olan futbol dostları, keyif alarak futbol oynamaya devam ediyorlar.

Kılıçarslan KOPUZ, İsmail DEMİRCİ, Mikail ÜZÜMCÜ, Savaş TOPALOĞLU, Abdullah KALAFATOĞLU, İsmet SATIR, Ozan Burak AYKIN ve birçok futbol adamını bünyesinde bulunduran Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü, oynayan ve izleyenlere çok büyük keyif vererek futbol maçları oynamaya devam ediyor.

Elit Master Ligi Doğu Karadeniz A Grubunda, Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü, kendi evinde misafir takımı Murgul Göktaşspor Masterlerı 2-0 mağlup etmiştir.

Futbol dostlarından İlyas YENİYAZICI, ilk maçta istenmeyen bazı olaylar yaşadığımız rakibimizi, kendi evimizde bize yakışır bir şekilde ağırlamaktan büyük bir şeref duyduk, takımımıza ve rakibimize oynadıkları sportmence oyundan dolayı teşekkür ederim dedi.

Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Gökmen AKBULUT ise, gerçekten kalitemize yakışır bir müsabaka oynadık, rakibimizi de oynadıkları güzel oyundan ötürü tebrik ederim. Bizim amacımız Fair Play içerisinde futbolun sağladığı dostluk ve sevgi ortamında spor yapmak, bu amaç ile yıllar sonra eski takım arkadaşları bir araya gelerek böyle bir oluşum gerçekleştirdik. Bu oluşumun bir araya gelmesinde kimin emeği geçmiş ise, herkese sonsuz teşekkür ederiz diyerek açıklamalarda bulundu.