Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Kahvaltıda Buluştu

Rize’de çocukluk yıllarından beri bir arada futbol oynayan her meslek grubundan kişilerin 2017 yılında yeniden bir oluşum haline gelerek 2021 yılında dernekleşme sürecini tamamlayan Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği, 2021 – 2022 Elit Master Lig Şampiyonluğunu aileleri ile birlikte Rize Arena Halı Sahası tesisinde kahvaltı yaparak kutladı.

Dernek adına açılış konuşmasını yapan Abdullah KALAFATOĞLU kahvaltıya katılan tüm üyelere ve eşlerine teşekkür etti.

Dernek başkanı Gökmen AKBULUT ise arkalarında eşlerinin desteği olmazsa böyle başarılara ulaşmanın zor olacağını, bazı üyelerimizin müsabakaları ve çeşitli görevlerde bulunduklarından dolayı aralarında olamadıklarını ifade etti. Dernek olarak amaçlarının toplumun her kesiminden kişilerle bir araya gelerek sosyal ve sportif aktiviteler geçekleştirmek olduğunu kaydetti.

Çok sayıda katılımcı ile organize edilen kahvaltıda şampiyon futbolcular eşlerine esnaf kahvaltısı hazırlayarak başarıda en büyük pay sahibi olan eşlerine küçük de olsa bir jest yaptıklarını ifade ettiler.

Dernek ikinci başkanı Selami KANTOĞLU derneğimizin her meslek grubundan üyesi bulunmaktadır. Bizi bir araya getiren temel unsur futbol, futbol sayesinde bir araya gelerek çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bugün ailecek bir arada olmaktan çok mutlu olduk bundan sonrada benzer organizasyonları gerçekleştirmek için gayret içerisinde olacağız dedi.